YRITYSKORTTI: ARKCons Oy

ARKCons Oy
Iirislahdenranta 6 D 7 02230 Espoo
WWW: http://arkcons.fi/
Email: johanna.flittner@arkcons.fi
Päätoimiala: Arkkitehtitoimistot
Y-Tunnus: 2968745-9
Puhelinnumero:

ARKCons Oy on arkkitehtisuunnitteluun ja pääsuunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto. Tarjoamme arkkitehtisuunnittelun ja pääsuunnittelun palvelut ammattitaidolla niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin. 
ARKConsin vahvuus  on monipuolinen kokemus ja asiakaslähtöisyys. Olemme kuunteleva ja innovatiivinen kumppani kaiken kokoisiin projekteihin, joissa tarvitaan asiantuntevaa arkkitehtipalvelua.

ARKCons Oy on erikoistunut erilaisiin liike-, toimisto- ja toimitiloihin, muihin julkisiin tiloihin sekä hoivakiinteistöihin ja asuinrakennuksiin.

Tuotteet ja palvelut

ARKCons Oy

- Arkkitehtisuunnittelu
- Pääsuunnittelu

Palvelut kattavat kaikki rakennushankkeen suunnitteluvaiheet, aina tarveselvityksestä rakennuksen käyttöönottoon ja valmistumisen jälkeisiin muutoksiin asti. Palveluihini kuuluvat myös konsepti- ja sisustussuunnittelu.

Vastaan rakennusprojektin aikana joko kaikista hankkeen osa-alueista tai tilaajan toiveiden mukaan jostakin yksittäisestä suunnitteluvaiheesta. Kaikki suunnittelupalvelut räätälöidään aina asiakaskohtaiset tarpeet huomioiden.


Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluista!

Yhteyshenkilöt

Johanna Flittner
ARKCons Oy
johanna.flittner@arkcons.fi
505330301

Ei kuvia

Verkkotunnukset

arkcons.fi
Rekisteröity 24.1.2019, vanhenee 24.1.2020