Musiikkiterapia Asko Lehti

Musiikkiterapia on tehokas kuntoutus- ja hoitomuoto, jossa musiikkia käytetään vuorovaikutuksen välineenä.

Asko Lehti on asialleen omistautunut terapeutti, raudanluja ammattilainen ja sairaanhoitaja (AMK). Hän on sitoutunut siihen, että yhdessä asiakkaan kanssa otetaan ongelmista "niskalenkki" ja selätetään ne. Terapia vaatii paljon työtä ja ponnistelua, mutta asiakkaan ja terapeutin yhteispelillä selkeätä päämäärää kohti on mahdollista saavuttaa mitä vain.
 
Musiikki on terapiassa väline, ei itsetarkoitus, eikä asiakkaalta edellytetä mitään musikaalisia taitoja tai lahjoja. Taiteellisuutta ei voi mitata ja tärkeintä on henkilökohtainen kehitys ja terapiasta nauttiminen. Musiikkiterapia sopii hoitomuotona kenelle vain ja tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden ilmaista itseään taiteen keinoin perinteisten menetelmien sijaan.
 
Musiikki on tutkitusti tehokas kanava käsitellä tunteitaan ja ongelmakohtia. Musiikkiterapeutti Asko Lehti tarjoaa tämän mahdollisuuden hauskalla ja rennolla tavalla. Terapian ei tarvitse olla haudanvakavaa ollakseen toimivaa ja tuloksellista!
 
Musiikkiterapeutti Asko Lehti on Suomen Musiikkiterapiayhdistys ry:n ja Satakunnan Yrittäjät ry:n jäsen, sekä KELA:n kuntoutuksen palveluntuottajarekisterissä kohderyhmänään sekä 15 - 25 vuotiaat nuoret kuntoutuspsykiatriana, että vaikeavammaisten lääkinnällinen kuntoutus musiikkiterapiana. Asko Lehti toimii lisäksi Satasairaalan lastenneurologisen osaston avohoidon palveluntuottajana. Toiminta on myös Finnveran rahoittamaa.
 

Ota yhteyttä, niin löydämme juuri Sinulle sopivan tavan hyödyntää musiikkia terapiassa!

Musiikkiterapeutti Asko Lehti, Pori