+358505642211

Lehtokertunkatu 17, Raisio

©2019 by A&K Rakennuspalvelu. Proudly created with Wix.com

Rakennuspalvelu A&K

Remontointi ja minikaivuri työt

Tervetuloa tutustumaan A&K Rakennuspalveluihin. Olemme palveleva pieni rakennusyritys, joka toteuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan remontit ja kaivuutyöt. Tutustu sivujemme kautta tarjontaamme ja ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa rakentamiseen liittyvässä kysymyksessä. Autamme mielellämme.

Tietoa meistä

Tutustu meihin ja arvoihimme

Rakennuspalvelut A&K on kahden insinöörin 100 % perheyritys. Yrityksemme on kahden ihmisen unelma rakentaa laadukkaita, viihtyisiä ja toimivia koteja ja mökkejä. Käänsimme tämän unelman liiketoiminnaksi vuonna 2019 ja haluamme jakaa rakentamiseen liittyvää innostustamme myös sinulle. Haluamme tarjota sinulle korkeatasoista työtä ja ystävällistä palvelua. Kerro meille mitä tarvitset - me autamme sinua saavuttamaan sen.

Yrityksemme arvot ovat:

  • Avoimuus

  • Rohkeus

  • Reiluus

Palvelumme

Miten voimme auttaa sinua?

Rakennuspalvelu A&K on palveleva rakennusalan yritys Turun seudulla. Toimimme Varsinais-Suomessa ja Turun saaristossa noin sadan kilometrin säteellä Raisiosta. Palvelumme ulottuvat myös saarikohteisiin, joihin pääsemme omalla veneellä. 


Palveluihimme kuuluvat erilaiset pienet rakennusalan työt kuten huoneisto ja mökki remontit, minikaivuri työt sekä mökkitalkkari palvelut. Muina palveluinamme ovat rakennuskone vuokraus sekä puisten huonekalujen mittatilaustyöt. 

Remontointi

Teemme sinun toiveidesi mukaan huoneisto ja mökkiremontit. Jos sinulta puuttuu oma visio remontista, autamme sinua suunnittelussa. Kuuntelemme sinua ja luomme yhteistyössä kanssasi suunnitelman ennen remontin aloittamista.

Työn jälki on meille kunnia asia ja toteutamme jokaisen projektin alusta loppuun huolellisesti ja siistimme työn jäljet sekä jätteet työn päätteeksi. Sinä voit heti nauttia uudistetusta kodistasi tai mökistäsi.

Jos kohteesi on saaressa niin se ei ole meille ongelma. Pääsemme saari kohteisiin omalla veneellämme. Rannassa vaadittava syväys on 90 cm.

Minikaivuri työt

Tarvitsetko pieneen pihaasi tai mökille kaivinkonetta? Meiltä saat kaivuu palvelua tarpeidesi mukaan. Vaikka kone on pienen kokoinen niin voimaa siinä riittää siirtämään isompiakin kiviä.

Meiltä onnistuu salaojitustyöt, jätevesiasetuksen mukaisten suodatuskenttien kaivuutyöt, ojien perkaus sekä omakotitalojen perustusten kaivuutyöt.

Mökkitalkkari

Onko mökilläsi pientä laitettavaa tai kunnostettavaa? Onko sinulla mökillä mielestäsi muutakin tekemistä kuin nurmikonleikkuu tai kasvimaan kitkeminen? Jos vastuksesi on kyllä niin ota yhteyttä niin me helpotamme arkeasi ja teemme mökkelystäsi hieman mukavampaa. 

Onko mökkisi kauempana kuin vakituinen asuntosi ja välillä pitäisi tarkastaa miten mökillä asiat on, eikä oma aika riitä mökki vierailuun? Teemme tarkastuskäyntejä mökeille ja raportoimme käynnin kirjallisesti valokuvien kera sinulle.

Vuokraus

POPUP JUHLATELTTA

Onko juhlat tulossa? Haluaisitko viettää niitä ulkona säästä riippumatta? Meiltä voit vuokrata popup juhlateltan ja sade ei muuta juhlasuunnitelmiasi. 

Teltassa on neljä seinää, jotka voi tarvittaessa irrottaa. Pitkillä sivuilla on ikkunat ja päädyt saa auki vetoketjulla. Teltan koko on 4,5 m x 3 m.

Tarvittaessa voimme tulla pystyttämään teltan haluamaasi paikkaan.

VENE TRAILERI

Vuokraamme venetrailerin veneen nostoihin, laskuihin ja siirtoihin.

Kauppa

Teeme mittatilaustyönä mm. saunajakkaroita.

Mahdollisuuksien mukaan teemme myös muita puisia huonekaluja tai esimerkiksi veneisiin puupöytiä.

Tiedustele lisää ja kerro tarpeistasi.

Jokainen projekti on toteuttamisen arvoinen. Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Oletko ajatellut uudistaa kotiasi, vapaa-ajan asuntoasi tai pihaasi? Ota yhteyttä A&K Rakennuspalveluun ja olet askeleen lähempänä unelmaasi.

Kimmo Komulainen 050 564 2211

Lehtokertunkatu 17, Raisio

+358505642211